Română (România)
Română (România)
Hungarian (Magyar)
English (en-GB)

Termeni și Condiții pentru Pensiunea "Vraja Muntelui"


Ultima actualizare: 23 septembrie 2023

 

1. Prezentare generală

Bine ați venit la Pensiunea "Vraja Muntelui," deținută de firma Aristur Campeni. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza serviciile noastre. Acești termeni guvernează relația dumneavoastră cu Pensiunea "Vraja Muntelui" și reglementează utilizarea serviciilor noastre de cazare. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

 

2. Date de contact

  • Telefon: +40730113018
  • Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Adresă poștală: sat Bubești nr. 76A, Comuna Arieșeni

 

3. Confidențialitate și protecția datelor

Pensiunea "Vraja Muntelui" respectă Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) în ceea ce privește colectarea, prelucrarea și stocarea datelor dvs. cu caracter personal. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care gestionăm datele dvs. personale, vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate.

 

4. Rezervări și anulări

4.1. Rezervări

  • Rezervările pot fi făcute prin intermediul site-ului nostru web, prin telefon sau prin e-mail, utilizând datele de contact furnizate mai sus.
  • Pentru a confirma o rezervare, este necesară plata unei sume de avans, care va fi specificată la momentul efectuării rezervării.
  • Rezervările sunt confirmate doar după primirea avansului in masura in care exista disponibile camere la pensiune.

4.2. Anulări

  • Pentru politica noastră de anulare, vă rugăm să consultați informațiile furnizate la momentul efectuării rezervării.
  • Pentru anulări făcute în termenul specificat, avansul poate fi returnat conform politicilor noastre.

5. Drepturi și responsabilități ale oaspeților

  • Oaspeții sunt responsabili pentru informarea corectă și actualizată a datelor personale la momentul efectuării rezervării.
  • Oaspeții trebuie să respecte regulile interne ale pensiunii și să evite orice comportament perturbator pentru alți oaspeți sau personalul pensiunii.

6. Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Detalii privind modul în care colectăm, prelucrăm și stocăm datele dvs. personale sunt disponibile în Politica noastră de Confidențialitate.


7. Litigii și soluționarea acestora

În cazul unor eventuale litigii, ne străduim să găsim soluții amiabile. Dacă acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi supuse jurisdicției autorităților competente conform legii române.


8. Actualizări ale Termenilor și Condițiilor

Pensiunea "Vraja Muntelui" își rezervă dreptul de a actualiza sau modifica acești Termeni și Condiții. Versiunea actualizată va fi disponibilă pe site-ul nostru web. Utilizarea serviciilor noastre după modificările aduse constituie acceptul dumneavoastră pentru noii termeni și condiții.


Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru alegerea de a vă caza la Pensiunea "Vraja Muntelui." Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de clarificări cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact furnizate mai sus.