KEDVES VENDÉGEK!

Hegy Varázsa

ARIEȘENI

cladire noaptea„Isten hozta!” a „Hegy Varázsa”(„Vraja Muntelui”) panzióba, ahol örömmel köszöntjük Önöket. Az Aranyoslápos (Arieseni) és Vertop (Vârtop) közötti helyiségben a „Hegy Varázsa”(„Vraja Muntelui”) a legújabb agroturisztikai központ, amely egy teljes turisztikai ellátást biztosit egy kényelmes, kifinomult, jó izlésu környezetben, amint azt a négy margarettás homlokzat is jelzi.

ELHELYEZKEDÉS

Aranyoslápos (Arieseni) a nyugati Kárpátok egyik kedvenc helysége a kikapcsolódás és pihenoszabadság eltoltéséhez, úgy nyáron mint télen. A látogatók itt számos idotöltési programot választhatnak, téli sportoktól kezdodoen (sizés, snowboard, szánkozás), egész a sétálásig, festoi gerincek megmászásáig.
A turisztikai útvonalak számlálhatatlanok, de mielott a turát beterveznék jó lenne egy helyismero vagy egy szakképzett útikalauz segitségét kérni. A mi panziónk az Aranyoslápos (Arieseni) községben van, 1,6 km-re a Vârtop sipályától.
A helységünk megközelitheto Nagyvárad (Oradea) felol, Fehérvárról (Alba-Iulia) és Kolozsvárról (Cluj) egy földrajzi térkép segitségével.

Szeretne meglátogatni?